Trato de difundir la buena música en Argentina, en dos idiomas, mi español nativo y el inglés, pero es difícil traducir "jazz cancionero", alguna clase de misterio sobre el estilo de esta nueva banda.
No conozco a todos los miembros del grupo, pero con Nicolás Said y su habilidad para el saxo tenor, y Julián Montauti en el contrabajo, creo que el resto de los muchachos estará a la altura del "trabajo".
Mañana por la noche, en Thelonious Club, el momento exacto para develar el secreto de Masaki Tazaki y el "jazz cancionero".
I try to spread the good music in Argentina, in two languages, my native spanish and the english, but it's hard to translate "jazz cancionero", some kind of mistery about the style of this new band.
I don't know all the members of the group, but with Nicolás Said and his skill for the tenor sax, and Julián Montauti at the acoustic bass, I believe the rest of the guys will be up to the "task".
Tomorrow night, at Thelonious Club, the right time to unveil the secret of Mazaki Tazaki and the "jazz cancionero".
Thelonious Club
Jazz & Cocktails
Nicolás Said: saxo tenor / tenor sax
Andrés Hayes: saxo alto / alto sax
Julian Montauti: contrabajo / acoustic bass
Hernán Rodríguez: bateria / drums
Viernes 9 de junio / Friday june 9
Treinta minutos después de la medianoche / Thirty minutes after midnight
Salguero 1884
$ 5.-
Informes y reservas / Information and reservations: 4829 1562
Politics, culture (music, movies, literature, painting, and beyond). Thoughts about the world we live in.
Política, cultura (música, cine, literatura, pintura, y más allá). Pensamientos sobre el mundo en que vivimos.
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